Välkommen till Försäkringsförmedlare Hans-Ove Nordin AB

Prästgatan 31b
831 31 Östersund
tel: 063-391 02 89
mail: hansove@hansovenordin.se

VI GÖR DET ENKELT FÖR DIG SOM KUND!

Försäkringsförmedlare Hans-Ove Nordin Liv- & Pension AB

Hans-Ove Nordin har 38 år i branchen. Det ger en mycket bred erfarenhet och kunskap som Du som kund kan dra nytta av. Vi kan erbjuda dig eller ditt företag ett bra personligt försäkringsskydd. Vi hjälper dig att se över och sköta ditt liv- och pensionsskydd. Vi gör det ENKELT för Dig som kund!!


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.SFM_centrerad

 

Försäkringsförmedlare finns till för din skull

Som Försäkringsförmedlare arbetar vi för att du ska ha de bästa försäkringarna utifrån din livssituation. Hans-Ove Nordin har 38 års erfarenhet av branschen och arbetar med att hjälpa dig hitta rätt pension-, liv-, sjuk-, olycksfalls- eller sjukvårdsförsäkring som ditt företag, du själv eller din familj behöver.

Hans-Ove Nordin Liv & Pension AB samarbetar med de flesta försäkringsbolag på Svenska marknaden. Det gör att vi har en övergripande koll på den typ av försäkring du behöver och kan föreslå en lösning som passar just dig. Hans-Ove Nordin Liv & Pension AB står under finansinspektionens tillsyn och du måste alltid ge oss förmedlarfullmakt för att vi ska kunna uppfylla vårt uppdrag att upphandla försäkringslösningar till dig.


Det personliga mötet är viktigt för en bra relation.                                                                                    
Ordinarie öppettider måndag – torsdag 09.00 – 17.00. Fredagar stängt. Välkomna!